Noen av våre sommerfavoritter

Vi har tatt en prat med de ansatte på senteret og bedt dem presentere sine sommerfavoritter!

Summer in the city
Du rekker en shoppingrunde på Arkaden før du skal ut og nyte solen i sommer
Sommerfavoritter
Sommerfavoritter
Mocktails og deilig salat fra Stockfleths
Sommerfavoritter
Sommerfavoritter
Tie Strap Sandal til venstre og Deedee stroppesandal til høyre. Fra Bianco
Sommerfavoritter
Sommerfavoritter
Bukse og kjole fra WOW
Sommerfavoritter
Sommerfavoritter
Supersøt veske og kule koppholdere fra Flying Tiger
Sommerfavoritter
Sommerfavoritter
Sommerens fresheste negler med lakk fra Orly. Deilig skrubb med Papaya/Grapefrukt.
Sommerfavoritter
Sommerfavoritter
Backseat Organizer og håndholdt vifte til varme dager
Sommerfavoritter
Sommerfavoritter
Bridget midi dress til venstre og Betty Dress til høyre

Sommerferien er i gang, og mange shoppelystne trekker mot senteret vårt! Vi ønsket å høre med de ansatte på Arkaden om hva som er deres favoritter om dagen:

Stockfleths

Diana på Stockfleths kan fortelle oss at det går veldig mye iskaffe om dagen. "Det er deilig å kjøle seg ned med noe kaldt å drikke, og i tillegg til iskaffe har vi nyheten "mocktails" som er utrolig spennende. Den finnes i smakene Chaitail, Blomstereng og Hageparty, og alle koster 79,-" Ellers vil Diana anbefale oss Spicy Tofu Bowl med Brokkoli. Dette er en vegansk salat som kommer med en asiatiskinspirert dressing.

Bianco

Butikksjef Yvonne på Bianco sine sommerfavoritter er Tie Strap Sandal i sort(999,95kr) og Deedee stroppesandal i grønt semsket skinn(999kr). Det går veldig mye sandaler om agen, både høye og lave! Vi merker at folk ønsker å pynte seg opp i nye ting om dagen.

WOW

Hos WOW finner du kule klær i størrelse 122-170. WOW sine sommeranbefalinger er bukse EMMA (før 399, nå 200) og kjole BLOMST(før 399, nå 200). PS du får nå alle varer til -50% hos WOW.

Flying Tiger

Vi snakker med Rebekka på Flying Tiger, og hun kan fortelle oss at de har fått inn masse lekre handlenett i sommerlige farger. Hennes sommerfavoritter er en supersøt bastveske med kirsebær på, og kule koppholdere du kan ta med i vannet når du bader. Vesken koster 100kr, Flamingo koppholder koster 35kr og Palme koppholder koster 20kr.

Glamit Nailshop

Fatima hos Glamit Nailshop anbefaler oss det hun mener er "årets sommerfarge", nemlig Orly Sweet Serenity(179kr) "Denne lakken vil gi deg en naturlig og ikke veldig ekstrem sommerfarge, du får et hint av jordbær og ender opp med en veldig naturlig look." Ellers er Exfoliating Scrub Papaya/Grapefrukt fra Orly en av hennes sommerfavoritter. Denne er veldig fin å bruke hele året, men det er ekstra viktig å rense huden for solkrem os likt i sommermånedene. Skrubben koster 249kr.

Kjell&Company

David hos Kjell&Company sine sommerfavoritter er Backseat Organizer og Rubicson håndholdt vifte. Viften er blant annet helt super å legge i barnevognen om poden blir for varm. Til lange bilturer i sommer er Linocell Backseat Organizer et must. Den henges over setet og kan romme både nettbrett, drikke, snacks og andre ting som trengs til de i baksetet.

Kouture

Hos Kouture er det absolutt sommerkjoler det går mest av om dagen! Mange av oss ønsker å gå ut og spise med venner, og da har Kouture de fineste kjolene til dette. Rikke hos Kouture har valgt ut to favoritter fra By Malina og For Love and Lemons. Betty Dress fra By Malina koster 2499kr og Bridget Midi Dress fra For Love and Lemons koster 3199kr.


Håper du fant noen egne favoritter blant disse anbefalingene, og velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos oss på Arkaden!