Snowboard for nybegynnere

butikksjef gutt
Strukken hjelper gledelig alle som trenger utstyr til vinterferien!
brett snøbrett snowboard
snowboardutstyr
For de mer erfarne: til venstre Snowboard: DWD «Perry» Fredrik Perry sin pro model: 5699,- Til høyre div. splitboard (Bare plate) 7999,- til 10999,-
ullundertøy
snowboard utstyr hjelm briller
Ull er viktig som underste lag: Session “Merino wool base layer” 799,- Fullt nybegynnerantrekk: Hjelm: Oakley “MOD 1” 1099,-Goggles: Oakley “Flight tracker” 1899,-Hansker: Crab grab “ Mermitten” 799,-Bukse: Volcom “Freakin snow chino” 1299,-Jakke: The North face Womens “Quest insulated” 1799,- Brett: Burton «Stylus» 3799,-Binding Burton «Citizen» 1799,-Boot: Burton “Mint Boa” 2499,-Pakkepris: 6499,-
ullsokker snowboard
snowboard
Til venstre: ullsokker til kalde dager fra Burton 299,- Til høyre diverse brett fra Vimana (Norsk merke) 4249,- til 4999,-
jakke rutete solbriller jente smiler
Til afterski på hytta: Solbriller: Oakley «Cliffden» 1799,-Lue: Montage «Icon snowy beanie» 249,-Jakke: Nike SB “Rattan jacket” 3099,-
bukser
bukse camo barn
Bukser med seler er veldig populært om tiden! Til høyre Kids bukse: Volcom «Barkley bib» camo 1799,-
brett til barn
hansker burton
Brett til barn og Gore-Texhansker

Enten du er en dreven snøbrettkjører, eller akkurat har bestemt deg for å teste det ut. Session er stedet å handle riktig utstyr!

Påskeferien nærmer seg med stormskritt, og kanskje mangler du eller poden riktig utstyr. Eller kanskje har du bestemt deg for at i år er året du skal teste ut snowboard for første gang?

Vi slo av en prat med butikksjef Jonathan "Strukken" på Session for litt eksperttips.

Riktig utstyr og tålmodighet

Har du ikke stått på snowboard før, er det viktig å få hjelp til å velge rett utstyr. Vi spurte Strukken om hvilket utstyr man skal gå for som nybegynner. -Brettsport har hatt et stort løft de siste årene så det er veldig mange som kommer til oss for tips og for å kjøpe utstyr. Videre forteller han at en nybegynnerpakke består ofte av litt mykere utstyr da det er litt lettere å styre. Rett og slett litt mer tilgivende. Brettene har ofte en flatere utforming for at stålkantene ikke skal "hekte" seg så lett i snøen. Det gjør det lettere å svinge. Støvlene er som regel også litt mykere for mer bevegelse.

-Mitt beste tips i alle brettsporter er å være tålmodig. Det er ingen som er ekspert etter en dag. Kjør sammen med noen som "pusher" deg litt men også ta det i ditt eget tempo, smiler Strukken.

Snowboard er for alle

Hva med de som er erfarne på snowboard, hvilket utstyr er det de ønsker å kjøpe, lurer vi på. Strukken kan fortelle at snowboard kommer mange forskjellige stivheter og shapes. En som kjører mye pudder og utenfor løypa velger ofte et brett med kort tail og lang nose for flyt i dyp snø. Et typisk "allround" brett er litt stivere med spenn fra nose til tail for mer respons fra kant til kant. En som kjører mye park/rails vil ofte velge et brett som er litt mykere, kortere og flatere for mer lekenhet. Her er det selvfølgelig også veldig smak og behag hva slags type brett man liker selv.

Som mor til to barn kan intervjuer fortelle at hun kjenner på presset om å prøve seg på snowboard snart, men er usikker på om hun får det til. Strukken kan berolige med at snowboard passer for absolutt alle-både damer og menn og gamle og unge! Man må bare ha tålmodighet, så får man det til tilsutt!

Klikk og hent og få varene før vinterferien!

Avslutningsvis lurer vi på om de har nok av varer, slik at alle får tak i det de skulle mangle til vinterferien: -vi har fortsatt greit utvalg av utstyr så trenger man noe til vinterferien er det bare å ta kontakt med butikken, sier Strukken mens han pakker sammen en bestilling han nettopp har mottatt via deres klikk og hent-tjeneste.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 18:00