Du kan fortsatt handle hos flere av våre butikker!

titti butikksjef dna
Butikksjef Titti hos DNA
joggesko
Sko fra Puma/DNA
joggesko
New Balance 530, fra DNA
snowboardutstyr
snowboard og støvler
Session har et bredt utvalg av brett og tilbehør
snowboard og støvler
snowboard
butikksjef gutt
Butikksjef strukken forteller at mange vil ut og benytte seg av snøen i disse dager

Butikkene våre har kommet opp med kreative løsninger slik at du kan få tak i det du trenger.

Selv om flere av butikkene på Arkaden må holde fysisk stengt om dagen, har de åpnet opp for nye måter å selge varer på. Vi har pratet med butikksjefene på Session, DNA og Elkjøp Phonehouse for å høre litt mer om de nye ordningene.

Titt på nett, hent i butikk

Vi slo av en prat med Jonathan "Strukken" Struksnes på Session. "Ordningen funker ved at man ringer, sender mail eller DM på Instagram/facebook for å bestille varer. Det er litt problematisk å få prøvd klær når vi ikke kan la kundene komme inn i butikken. Derfor er det best å ringe oss for da kan jeg hjelpe til med å forklare hvordan størrelsene på de forkjellige plaggene eller f.eks snowboardboots er. For å se hva vi har i butikken kan kunder ta utgangspunkt i våre hjemmesider. Det er litt forskjellig utvalg men mye av det samme. Betaling gjøres via Vipps. Vi har et eget pickup point på siden av bygget i Skippergata", forteller Strukken oss.

Smittevern blir ivaretatt

Videre forteller han at smittevern blir ivaretatt ved at den ansatte bruker munnbind og spriter hendene før overlevering av varene. Dette kan butikksjef Titti Westberg på DNA bekrefte. "Varene blir hentet utenfor butikken med god avstand etter avtale med kunden, og vi sørger for at det ikke kommer flere kunder til samme tid."

Klikk og hent-ordningen hos DNA er lignende den hos Session. Kundene bes ta kontakt med butikken via telefon, instagram eller klikk og hent på DNA sine nettsider, her velger man Arkaden som ønsket butikk. Så blir kunden kontaktet når størrelse og modell er oppgitt. Alt av kvitteringer ordnes inne i butikken og blir lagt sammen med varene.

Stor etterspørsel

Hos Session er det etterspørselen etter snowboard som er klart størst om dagen. "Kundene er ute etter både brett og diverse snowboardutstyr. Vi får og mange henvendelser på reparasjoner av både boots og bindinger. Heldigvis har vi fortsatt et godt utvalg av snowboard til både dame, herre og kids," kan Strukken fortelle oss. Titti på DNA sier at hennes kunder er mest gira på vårnyheter. Hun trekker frem merker som Adidas og New Balance 530 som de mest populære. "Kundene våre har lyst på vårnyheter etter en lang og kald start på året," smiler Titti.

Headset og tilbehør

Butikksjef André Raastad hos Elkjøp Phonehouse forteller at det de selger mest av om dagen er headset og ladere. "Dette har nok en sammenheng med at mange jobber hjemmefra om dagen," sier André. Han legger til at klikk og hent hos Elkjøp fungerer slik at kunden reserverer på vanlig måte på hjemmesidene deres. Kunden blir kontaktet med info rundt betaling og levering. "Vi har kun mulighet til og ta betalt via vipps eller at kunder har betalt med kort på elkjop.no," forteller André oss. "I tillegg foregår utleveringen på utsiden av senteret, og smittevern blir så klart ivaretatt da de ansatte bruker munnbind og håndsprit.

Ønsker du å benytte deg av Klikk og Hent hos en av disse butikkene, ta kontakt via sosiale medier, mail eller telefon!

Session

DNA

Elkjøp Phonehouse