Trender våren 2021

chunky boots hvite
Vårens trendsko er chunky boots
yvonne butikksjef
chunky boots grønne
Butikksjef Yvonne viser frem chunky boots i flere farger
såle ull alu
Ullsåler med aluminium holder føttene dine varme i vinter
beige chunky boots
vintersko
Til venstre: beige chunky boots. Til høyre: varm vintersko med ullfor

Butikksjef Yvonne snakker om kalde vinterføtter og vårens trender-og litt om hvordan det er å drive butikk i Oslo sentrum om dagen.

Velkommen tilbake

Bianco på Arkaden har holdt stengt grunnet de seneste restriksjonene fra myndighetene, men nå har de endelig kunne åpne igjen. Vi bestemte oss for å ta en prat med butikksjefen for å sjekke stemningen.

"Det er så deilig å åpne butikken igjen, vi har savnet å være i kontakt med kundene våre", sier butikksjef Yvonne med et bredt smil. Nå kan vi endelig ønske alle velkommen tilbake, via inngangen vår i Karl Johans gate.

Deilige nyheter

Vi kommer inn i en butikk som bugner av deilige nyheter. Yvonne kan fortelle oss at de allerede har begynt å få inn vårnyhetene. "På skofronten denne våren fortsetter chunky-boots å regjere, men vi ser en endring i fargen. Nå er det hvitt, beige og olivengrønt som tar over. Loafers kommer også i mange deilige farger, blant annet blå, grønn og beige. Ellers har vi fått inn mange fine sneakers fra merket Woden, Nature og vårt eget merke Bianco!"

Kalde føtter trenger gode sko og såler

Selv om det er inspirerende å se på alle vårnyhetene, slipper vi ikke unna vinterkulden helt ennå. Heldigvis har Bianco et godt utvalg av varme vintersko, og vi blir anbefalt et par med ullfor på innsiden. Yvonne legger til at det hjelper å bruke ullsåler med alu-folie. Alu-folien gjør at varmen ikke slipper ut av skoene dine.

Avslutningsvis spør vi Yvonne om hvordan det er å jobbe i Oslo sentrum om dagen. "jeg må ærlig innrømme at det er litt rart. Jeg tror jeg snakker for alle i kles- og skobransjen når jeg sier at vi er vant med masse kunder og god kundestrøm, og så plutselig stopper alt helt opp. Men man må tenke positivt og se at nå er det lettere å kunne gi ekstra god service til de som er innom! I tillegg er det jo smittevernsvennlig med lite folk i butikkene, og vi får mange gode samtaler med de som er innom! Og ikke minst: DET KOMMER TIL Å BLI BEDRE!