Love is all!

hjerter rosa
kort til mamma
kort valentines
Skriv et hyggelig kort til morsdag eller valentinesday! Kort fra Upstairs
sko grønn sort
sko nike
Kjøp et par kule sko til den du er glad i! Til venstre: vanntette støvletter fra WODEN. Til høyre: kule sneakers fra Foot Locker
hudkrem boks
Hos Booster kan du booke deilig ansiktspleie eller kjøpe gode produkter til huden.
kjærlighet på pinne i love you
Yummy Heaven har kjærlighet på pinne som passer til anledningen

Med både morsdag og valentinesdagen tett etter hverandre, finnes det ingen unnskyldning for å ikke spre om seg med kjærlighet i februar!

Enten du har verdens beste mamma, eller kanskje du også er så heldig at du har en fantastisk kjæreste eller ektefelle: februar er måneden de skal settes ekstra stor pris på! Vi har noen gode tips om hvordan du best gjør dette:

1: inviter på kaffedate

Hvem liker vel ikke en kopp nybrygget kaffe og en deilig kanelbolle? Ta med din kjære på en hyggelig sentrumstur, og stopp innom enten Kaffebrenneriet eller Stockfleths.

2: kjøp et par kule sko

Hvem setter vel ikke pris på et par nye sko? Arkaden er et lite sko-mekka, her finner du noe for enhver smak! Hos oss finner du skobutikker som Foot Locker, dna og WODEN.

3: spander egenpleie

Hva med å gi bort en time med velvære? Hos Lakkbar kan du bestille time til både manikyr og pedikyr. Ønsker du å gi bort ansiktspleie, kan time for dette bestilles hos Booster Pro.

4: si det med ord

Skriv et personlig kort til den du holder kjær. Upstairs har mange fine kort du kan velge mellom!

5: kjøp noe godt:

Veien til hjertet, er via magen-sies det! Stikker du innom Yummy Heaven og kjøper noe til din kjære, så kan vi garantere at gaven faller i smak.

Trenger du flere gode tips, så ligger Arkaden veldig sentralt i Oslo sentrum. Det er enkelt å ta seg hit og området utenfor senteret er et knutepunkt for offentlig transport. Vi er et lite senter med et godt utvalg av butikker, og du slipper store folkemengder og trengsel som du kanskje opplever på andre, større kjøpesentre.