Et nytt og spennende konsept har åpnet på Arkaden!

Glamit

Drømmer du om et sted hvor du kan ta pedikyr, manikyr og shellac, og samtidig kunne handle produktene som salongene benytter seg av?

Da er Glamit Nailshop stedet å besøke!

HVEM STÅR BAK LAKKBAR?

Fanny Randz er gründer og en av hennes mange bedrifter er Lakkbar-kjeden.

Fanny elsker å utvikle nye ideer, og jobber døgnet rundt. Hun er en kreativ og fargerik kvinne, som inspireres av internasjonale impulser. Hun eier en populær og veldrevet cafè-kjede, men lidenskapen hennes ligger i beauty-bransjen. Interessen og kompetansen innenfor beauty er enorm, og nysgjerrigheten hennes for alt som er nytt og spennende driver henne stadig til å finne morsomme ideer og gode produkter.

HVA TILBYR LAKKBAR?

Den første Lakkbaren åpnet Fanny på Ski Storsenter i 2011. I begynnelsen var Lakkbar et rent drop-in konsept, med profesjonell manikyr, utført raskt og til en rimelig pris. Ettersom etterspørselen etter manikyrtjenestene våre stadig øker, har vi med tiden utvidet til booking i tillegg til drop-in.

Lakkbarene ligger lett tilgjengelig på mange storsentre i Oslo og omegn, og i andre storbyer i Norge.

Lakkbar tilbyr profesjonell manikyr, pedikyr, negleforsterking, negleforlengelse, lakkering med hundrevis av trendfarger (vanlig neglelakk eller gel lack), design og dekor av negler. I senere tid har vi oppdatert med farging av vipper og bryn, lash extensions, vippebøy, brynlaminering m.m.

Negleteknikerne i Lakkbar er profesjonelle manikyrister med lang erfaring innen neglepleie. De ansatte kurses jevnlig med fokus på kompetanseutvikling.

Lakkbars visjon: Gi kundene den beste servicen og den mest profesjonelle neglepleien!

Våre fantastiske negleteknikere gjør det mulig med personlig pleie i en hektisk hverdag. På kun 20 minutter, får du velstelte og lekre negler! Klar til jobb eller fest😊

LAKKBAR OG TIDEN FREMOVER

De norske kvinnene elsker konseptet Lakkbar, og etterspørselen er stor. I dag har vi 15 Lakkbarer og vi ekspanderer med flere Lakkbarer i stadig flere byer. Markedet har plass til mange flere av våre Lakkbarer, og vi søker stadig dyktige franchisetakere. En periode utdannet vi egne negledesignere ved vårt eget negleakademi «Lakkbarskolen» men grunnet covid-pandemien har vi en pause i rekrutteringen.

NY CONSEPT STORE: PARADIS FOR NEGLE-ELSKENDE!

Vi har i flere år sett et enormt behov blant negleinteresserte, for å kunne kjøpe negleprodukter. Vi har allerede solgt dette i årevis via vår nettbutikk, men bare til profesjonelle negleteknikere med utdannelse innen negler. De siste årene har alle negleprodukter- og utstyr også blitt mer tilgjengelig for amatører med stor negleinteresse, via utenlandske nettbutikker. Men mange har savnet en fysisk butikk å kjøpe varene i, samt at det utenlandske markedet kan ha varierende kvalitet på produkter som selges ukritisk til alle uansett erfaring, og dette kan være uheldig.

Dette vil vi forandre, og vi besluttet derfor å åpne opp for salg til både profesjonelle negleteknikere og amatører: GLAMIT NAIL SHOP. Våre ansatte har god kompetanse, og gir kundene god veiledning i bruk av produkter og utstyr, tilpasset erfaringsnivå. På denne måten bidrar vi til at alle kan kjøpe profesjonelt utstyr, og bruke dette på en trygg måte. Vi har stort utvalg av profesjonelle negleprodukter og negleutstyr. Vi er Norges første og eneste fysiske profesjonelle neglebutikk! I lokalene har vi også en innbydende Lakkbar med drivende dyktige negleteknikere!

Navnet «Glamit Nail Shop» kommer fra et av Fannys firmaer, Glamit AS, som har agenturet på tre profesjonelle neglebrands: ORLY made in USA, Semilac og MI-NY. Glamit har som nevnt en nettbutikk www.glamit.no som selger negleutstyr.

GLAMIT NAIL SHOP PÅ ARKADEN SHOPPING

Vi ønsket en lokasjon som er sentral og lett tilgjengelig. I og med at vi er den eneste fysiske butikken i Norge som selger profesjonelt negleutstyr, så ønsket vi at butikken skulle være plassert slik at også kunder som kommer langveisfra lett skal kunne finne oss. Dermed var lokalet på Arkaden Shopping helt perfekt for oss!

Vi åpnet butikken i midten av mai, og opplever allerede stor interesse. Mange kunder forteller at de har savnet en slik butikk! Med alle de spennende varene og de fristende fargene, så er Glamit Nail Shop rett og slett en godtebutikk for alle negleinteresserte!

Våren har kommet, og det er tid for bryllup, konfirmasjoner og festligheter. Heldigvis har Oslo åpnet igjen nå, og folk skal tilbake på arbeidsplassene sine, og det sosiale livet åpnes igjen… Anledningene er mange til å gjøre neglene vakre, enten du vil at Lakkbar-jentene skal gjøre for deg eller du vil kjøpe produkter å gjøre det selv.

Varmt velkommen til oss!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00