Gavetips til konfirmasjon til nevø eller niese

To hender som pakker inn en gave

På jakt etter konfirmasjonsgave til nevø eller niese? Vi har gavetipsene som passer både konfirmanten og lommeboken.

Turutstyr

Er konfirmanten glad i å være ute i naturen er turutstyr midt i blinken å gi som konfirmasjonsgave. Et tips er å sette sammen et lite tur-kit hvor du tar utgangspunkt i en termos, et sitteunderlag og et stormkjøkken. Legg det i en fin gaveeske og fyll opp med deilig turmat, fyrstikker og andre nødvendigheter man kan få bruk for på tur. Dette kan du også gjøre med for eksempel hudpleieprodukter eller kjøkkenutstyr.

Til konfirmanten flytter hjemmefra

Det er ikke mange år til ungdommen skal flytte hjemmefra, så hvorfor ikke hjelpe han/hun på veien? Kombiner gjerne nyttig kjøkkenutstyr, for eksempel en grytekjele, med en praktisk kokebok.

Kanskje har du noen nyttige oppskrifter på lur eller en hemmelig familieoppskrift du vil dele? Skriv det ned i en fin notatbok, så kan konfirmanten selv fylle inn oppskrifter etter hvert som han/hun blir flinkere på kjøkkenet.

Fotoalbum

Hva er vel koseligere enn å gi bort et fotoalbum du har laget selv?! Sett deg ned med bilder, penn og papir, og lag et album både du og konfirmanten kan ha glede av i mange år fremover. Ikke vær redd for å spørre resten av familien om de har lyst til å bidra med bilder, men husk å la det bli igjen noen sider, så kan konfirmanten selv fylle inn det han/hun vil.

Jente som setter inn polaroidbilder i et album
Jente som setter inn polaroidbilder i et album