Lytt til favorittmusikken din i sommer!

Elkjøp høyttalere
Bærbar høyttaler
Elkjøp høyttalere
JBL Boombox 2 til 4990,- og JBL FLIP5 til 990,-
Elkjøp høyttalere
Elkjøp høyttalere
JBL Go 3 til 490- ltimate Ears Wonderboom til 799,- og BOSE Soundlink Micro til 1290,- Til høyre: JBL Tune 750 til Sony WH-1000XM4 til 3290,-

Er du en av de som alltid må høre på musikk? Uansett hvor du skal i sommer, så har Elkjøp Phonehouse en bærbar høyttaler som passer til anledningen!

Elkjøp Phonehouse har et imponerende utvalg av trådløse høyttalere, og de ansatte har god kunnskap slik at du får høyttaleren som passer ditt bruk best.

Go big ore go home

Er du ute etter den største og tøffeste høyttaleren med mest lyd? Da er JBL Boombox 2 det du leter etter! Høyttaleren passer perfekt til både hagefest, heng i parken eller beachparty. Den tåler også vann, så det er null problem å ta den med på stranden.

Den populære

Høyttaleren Elkjøp Phonehouse selger mest av, er den snedige JBL FLIP5. Denne er også vanntett, enkel å putte i vesken eller sekken og kommer i mange freshe farger!

De minste

Ser du etter noe enda mindre, finnes dette også. JBL GO 3, Ultimate Ears Wonderboom og Bose Soundlink Micro er alle nette, små høyttalere med god lyd. Alle disse er også vanntette.

Lytt helt alene

Er du heller en av de som liker å lytte helt alene, så har Elkjøp Phonehouse også mange hodetelefoner i butikk. De mest populære her er Sony WH-1000XM4. Disse har noise cancelling, kan spille i 30 timer uten å lade og har vunnet mange "best i test". Er prisen litt for stiv for deg, så kan du gå for JBL Tune 750! Et lekkert alternativ til en billigere penge.

Da er det bare å komme seg ut i solen og nyte din favorittmusikk, når som helst og hvor som helst Husk bare å ta hensyn til andre i nærheten av deg :)