Tips til bursdagsfeiring for voksne

Bord dekket til fest i hagen med ballonger og vimpler
En gjeng som danser på festival i fargerike klær
Liten scene med gult lys og bord som står foran

Usikker på hvordan du skal feire bursdagen din? Vi har samlet seks ideer til hva du og vennegjengen din kan finne på – fra temafest til middag.

Temafest

Vi blir vel aldri for gamle for temafest? Det krever som regel litt planlegging, men det er så verdt det når du endelig kan senke skuldrene og nyte festen.

Forslag til tema

  • Festival
  • The Great Gatsby
  • 80/90-tallsparty
  • Hawaii
  • James Bond
  • Parykkfest
  • Bokstavfest

Utebursdag

Jepp, du leste riktig. Utebursdag kan være minst like morsomt selv om du har blitt voksen. Spill kubb i parken eller be inn til en god, gammeldags hagefest. Eller kanskje vil vennegjengen være med å sove ute under åpen himmel? Her er det bare fantasien som setter grenser!

Spise på restaurant

Har du ikke lyst til å feire bursdagen din hjemme? Da er bursdagsfeiring på restaurant midt i blinken. Husk å booke bord på forhånd!

Tips til bursdagsfeiring på restaurant

Hør med restauranten om du får lov til å pynte bordet du har booket. Noen restauranter kan også gjøre pyntingen for deg på forhånd.

Kreativ bursdag

Ønsker du en bursdag litt utenom det vanlige, kan en kreativ bursdag være et flott alternativ. Hva med å be inn vennegjengen til en kveld med maling, mat og noe godt i glasset? Vi kan love deg at maling blir gøy når dere gjør det i fellesskap!

Hyttetur

Bursdag er en fin unnskyldning for å samles, så hvorfor ikke gjøre feiringen til en weekend-tur? For at turen ikke skal bli en vanlig hyttetur, kan du planlegge noen aktiviteter underveis.

Boblelunsj

Hvem har sagt at en bursdagsfeiringen må skje på kvelden? Be dine nærmeste til en hyggelig boblelunsj hjemme hos deg selv, eller book et bord på en hyggelig restaurant i nærheten. For at det ikke skal bli bare en vanlig lunsj, kan du gjerne be gjestene pynte seg litt ekstra.