Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 20. mai Stengt
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Lakkbar

Åpent i dag 10:00 - 20:00

Dame får neglene fikset i en salong

Om Lakkbar

Lakkbar tilbyr manikyr, pedikyr, negleforlengelse, hårvoksing og vippebehandling. Våre dyktige negleteknikere har lidenskap for beauty, og gir deg lekre negler til alle anledninger. Vi tilbyr ekspressbehandlinger, om du har ekstra tid kan du nyte en av våre andre fantastiske behandlinger.

Vi er raske og rimelige, og gjør det mulig for deg å få tid til personlig pleie i en hektisk hverdag. På kun 20 minutter får du velstelte og lekre negler. Vi tilbyr over 300 trendfarger, enten du vil ha vanlig neglelakk eller gellack. Vi har også et bredt spekter av kvalitetsprodukter for hånd- og neglepleieprodukter for salg. Du kan booke time eller ta drop-in time dersom vi har ledig kapasitet. Vi anbefaler at du forhåndsbestiller time da vi ofte er fullbooket. Vi ønsker deg varmt velkommen!

Vår filosofi er å levere kosmetiske neglebehandlinger av høy kvalitet til rimelige priser, for både menn og kvinner på farten. Vi tar imot drop-inn men anbefaler likevel å bestille din time på forkant, særlig i travle perioder. Alle våre behandlinger kommer med en holdbarhetsgaranti (varigheten kan variere, så spør terapeuten din om detaljer).

Vi har et omfattende utvalg av neglelakker, med over 300 forskjellige nyanser å velge mellom, og benytter kun de beste produktene tilgjengelige på markedet, fri for helseskadelige ingredienser, og trygge for gravide og ammende. Vi tilbyr også et utvalg av veganvennlige og halalsertifiserte produkter.

Hos Lakkbar avd. Arkaden tilbyr et bredt spekter av tjenester som for eksempel, manikyr, gellakk, negleforlengelse, pedikyr, bryn og vippebehandlinger.

Våre negleteknikere er profesjonelt utdannet innen negledesign og har omfattende erfaring. Besøk nettsiden vår for en fullstendig oversikt over tjenestene vi tilbyr.

Usikker på hvilken behandling som passer best for deg? Vi tilbyr gratis konsultasjon for drop-inn kunder. Vi ønsker deg varmt velkommen til oss!


Aktuelle merkevarer