Meny
 

Kouture

kouture

Kule Kouture Oslo – butikken alle snakker om har fått en makeover

 

Puma, Steve Madden og Neo Noir er bare noen av de supertrendy merkene nye Kouture Oslo har tatt inn. Bli med inn i Arkadens Shopping mest spennende motebutikk.

 

Av: Ingrid Bruvik Foto: Tone Ruud Engen

 

Liker du glamorøse kjoler, høye hæler og sexy skinnjakker?

 

Da er Kouture i hjertet av Arkaden butikken for deg. Den populære butikken har lenge hatt en stor og trofast tilhengerskare, og gir deg daglig doser med fashion via sin store Instagram-konto.

 

Nå har den fysiske butikken fått større plass å boltre seg på, og en egendesignet look som er en moteløvinne verdig. Butikksjef og innkjøpsansvarlig Mariel Svevad forteller om nyåpningen.

NY LOOK: Samtidig som butikken utvider, har de fått et nytt og spennende uttrykk i lokalene. Foto: Tone Ruud Engen

Hvilke nye merker har dere tatt inn?

 

– Vi har tatt inn Puma - den trendy sportsdelen, Neo Noir - et supertrendy merke som virkelig gir deg dagens mote, Boda Skins - vårens råeste skinnjakker, New Mags - fashionbøker fra Chanel, Dior, Tom Ford m.m, NA_KD – hvor Kouture er den eneste norske butikken som selger merket i butikk, samt Kastell - et nytt, norsk skomerke som selger superlekre joggesko, forteller Svevad.

 

PUMA: Puma er blant de nye merkene butikken har tatt inn. Du finner et bredt utvalg av sneakers og treningsklær. Foto: Tone Ruud Engen

SNEAKERS: Sneakers er fortsatt i vinden, og en av sesongen aller hotteste modell er Platform sneakers, som disse fra Puma. Foto: Tone Ruud Engen

Egendesignet butikk

Hva har dere fokusert på når dere nå laget en ny og større butikk?

 

– Vi har ønsket å lage en butikk som skal være moderne, og har latt oss inspirere av den industrielle looken – fargene i butikken er grått, sort og lys eik.

 

Hun forteller om prosessen med designet av butikken og hva de har lagt vekt på.

 

– Vi har selv stått for designet av butikken og har sakte, men sikkert jobbet oss frem til et resultat vi er svært fornøyd med, forteller butikksjefen.

 

– Bordene i butikken er spesiallaget og mye av interiøret er kjøpt fra Italia. Ved å håndplukke unike «møbler» fra utlandet har butikken fått et personlig preg – akkurat slik vi ønsket.

 

KOUTURE: Nytt i butikken er fashionbøker fra Chanel, Dior, Tom Ford og mange flere. Her kan du finne massevis av inspirasjon, samtidig som de er dekorative. Foto: Tone Ruud Engen

 

ACCESSOIRER: Du finner også et fantastisk utvalg av klokker og smykker på Kouture. Foto: Tone Ruud Engen

Noe for alle

Med sin supersentrale plassering og sitt store utvalg merker er det mange som kan finne noe de liker hos Kouture. Og vårens «must haves» har butikksjefen full kontroll på.

 

– Våre kunder er kvinner i alderen fra 16-60 år. Vi ønsker å kunne tilby noe til enhver aldersgruppe. Med tanke på at vi har over 40 merkevarer i butikken, har vi et utvalg som gjør at vi virkelig kan tilby noe til de forskjellige aldersgruppene, understreker hun.

 

For våren er det noen godbiter du bare må ha i garderoben, forteller innkjøperen, og gir deg sine topp fire «must haves»

 

  1. Boda Skins Leather Jacket – trendy skinnjakke med helt riktig detaljer.
  2. Kera Loafer fra Steve Madden – de blomstrede loaferne med spenne over risten er perfekt til alt fra shorts og kjoler.
  3. Solbriller fra Le Specs – det überkule solbrillemerket har alle de hotteste fasongene.
  4. Puma Vikky Platform Ribbon Patent Sneakres – perfekte sneakers som spriter opp alle antrekk.

MUST HAVE: Martine Svartangen viser frem to av modellene fra Boda Skins – årets tøffeste skinnjakke. Foto: Tone Ruud Engen

LOAFERS: Det er noe av det kuleste du kan eie denne sesongen, og disse fra Steve Madden er bare helt rå! Foto: Tone Ruud Engen

Ønsker du å sette farge på våren og ha med deg noen mønster over til høsten, er det noen plagg det er bedre å satse på enn andre.

 

– De mest trendy fargene er lavendel, oransje, off- white og laksrerosa. Blomsterprint er også veldig populært og trenden vil fortsette sommeren gjennom og over i høsten, tipser Mariel.

 

SOLBRILLER: Hvis du ikke har solbrillene klare til sommeren enda, så anbefaler butikksjefen deg til å skaffe deg en av disse kule variantene fra La Spec. Foto: Tone Ruud Engen

Buttikkåpning

Kouture har sin offisielle åpning av den nye og utvidede butikken torsdag 22. mars fra kl. 17.00 – 20.00.

 

Ta turen innom for masse gode tilbud på flotte merkeklær – akkurat denne dagen er det 20 prosent på hele butikken. Det vil også være DJ, lett servering av drikke og kake.

 

Velkommen!