Meny
 

Foot Locker til Arkaden!

foot locker

Endelig er denne butikken kommet til Norge!

Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra den verdenskjente skobutikken – her er det mye du burde sette på ønskelisten din til jul.

Ønsker du deg sneakers til jul, men er usikker på hvilke? Årets fineste julegaver kommer fra sneakers-eksperten Foot Locker.

 

Den amerikanske skogiganten åpnet nylig sin første butikk på norsk jord – og på inget ringere sted enn på Arkaden. Foot Locker er som en ekspert å regne når det kommer til kult skotøy

ENDELIG: Den berømte skobutikken Foot Locker er kommet til Norge. Den første butikken åpnet opp på Arkaden 1. desember.

 

Butikken fører noen av verdens mest ledende skomerker innen sportssegmentet - blant annet Adidas, New Balance, Nike og Puma. Kjeden har over 1800 butikker i mer enn 20 land - nå også i Norge.

 

Foot Locker er et skoparadis for sneakers-elskeren og strekker seg over hele to etasjer. Her finner du ikke bare sko, men også klær og tilbehør fra store merkevarer.

 

Butikken åpnet 1. desember og inviterte til en storslagen åpning med spesielt inviterte skoentusiaster, influencere, presse og kjendiser.

FOOT LOCKER: Butikken fører noen av de kuleste merkene og kan by på et bredt utvalg av klær, capser og sko.

 

Er du fremdeles usikker på hva du skal ønske deg til jul, vil du garantert finne noe her. Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra den nye butikken.

 

La deg inspirere.

 

Til han og henne:

Nike Air Max 97 Ultra er en stilig unisex-modell som er fresh, men samtidig føles casual. Den har en refleksstripe som synes i mørket og når du tar bilder av den med blitz- perfekt for Instagram! Den kommer i blant annet gull, sølv og svart. Pris kroner 1.699.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                             Til han:

Nike Vapormax er skikkelig populær, og ser nesten ut som en fotballsko. Den er veldig behagelig, og du kan velge mellom mange fine farger slik at du ikke har lik modell som alle andre har. Vi elsker den isblå fargen med gjennomsiktig såle! Ps: den finnes i damemodell også. Pris kr 2.099.

                                                                                                                           Til henne:

Puma Platform Kiss Velvet er en kjempefin sneaker i fløyel med sløyfe! Den kommer i to ulike modeller; en med lav såle og en med bred såle. Dette er en skikkelig pen sko som du kun får hos Foot Locker. Pris kr 1.299.