Meny
 

Dette er årets butikk på Arkaden

Her finner du ansatte som tidligere har vært med i OL og et team som puster og lever for det de jobber med. Det er ikke rart kundene alltid kommer tilbake. 

ÅRETS BUTIKK: Session er kåret til årets butikk på Arkaden. Butikksjef, Stian Kirkerud Særnmo, kan fortelle at hele teamet lever og ånder for faget. FOTO: Tone Ruud Engen

ÅRETS BUTIKK: Session er kåret til årets butikk på Arkaden. Butikksjef, Stian Kirkerud Særnmo, kan fortelle at hele teamet lever og ånder for faget.

FOTO: Tone Ruud Engen

 

 Hvert år kårer Arkaden Shopping "Årets Butikk" og regjerende mester er Session. Større engasjement for brett og alt som hører med til skatere, snowboardere og surfere, finner du ikke noe annet sted i Oslo.

 

- De som jobber her lever og puster for det vi driver med. Ikke bare på jobb, men også på fritiden, sier butikksjef, Stian Kirkerud Særnmo.

 

- Her jobber blant annet en av Norges mest stilfulle skater og snowboardkjører med fortid fra landslaget og OL, Fredrik Aaustbø. Dette og de andre ihuga brettentusiastene på heltid gjør at vi kan tilby det lille ekstra. 

 

 

EKSPERTER PÅ BRETT; Session er den største leverandøren av brett innen skateboard, snowboard og surfebrett i Norge og har et brett utvalg av merker og modeller. FOTO: Tone Ruud Engen

EKSPERTER PÅ BRETT; Session er den største leverandøren av brett innen skateboard, snowboard og surfebrett i Norge og har et brett utvalg av merker og modeller. FOTO: Tone Ruud Engen

 

Butikken med unikt utvalg, service og kunnskap

Session på Arkaden har hatt en utrolig utvikling de siste årene, og har i dag hatt den største veksten på hele 31 prosent i 2016.

 

- Session har klart noe helt spesielt - å skape en destinasjon i andre etasje på Arkaden. Teamet har et meget høyt servicenivå, og ifølge de ansatte har de verdens beste sjef, som også er grunnstammen i det hele, sier senterleder, Hilde Frantzen.

 

 KUNNSKAP OG SERVICE: Teamet hos Session på Arkaden kan by unik kunnskap og service innen fagområdet. Det viktigste av alt er ifølge Særnmo kjøreglede. FOTO: Tone Ruud EngenKUNNSKAP OG SERVICE: Teamet hos Session på Arkaden kan by unik kunnskap og service innen fagområdet. Det viktigste av alt er ifølge Særnmo kjøreglede. FOTO: Tone Ruud Engen

 

 Sjefen selv, mener det er det unike samholdet i butikken som gir kundene noe ekstra.

 

- Vi er en så sammensveiset gjeng, og det vi holder på med er så ekte at stemningen er helt unik. Kundene merker dette når de kommer inn og gjør at de vil komme tilbake, sier Særnmo.

 

- Vi skiller oss også ut fra konkurrentene med utvalg, service og produktkunnskap. Vi kan dessverre ikke konkurrere på pris og der svir litt når kunder kommer til oss for kunnskap, for deretter å gå et sted der de får produktet til en lavere pris. Men vi tar det med et smil, hjelper kundene og håper de kommer til oss neste gang de trenger utstyr, smiler han.

 

Session er Norges fremste leverandør av skateboard, snowboard og surfebrett, og feirer om kort tid 30 år i bransjen. 

 

 

ÅRETS BUTIKK: Session har et enormt utvalg av brett og utstyr. I tillegg finner du alt av klær, sko og tilbehør fra de beste merkene. FOTO: Tone Ruud EngenÅRETS BUTIKK: Session har et enormt utvalg av brett og utstyr. I tillegg finner du alt av klær, sko og tilbehør fra de beste merkene. FOTO: Tone Ruud Engen

 

 - Alt handler om kjøreglede

Men hva er ekspertens beste tips til kundene når de skal kjøpe skateboard eller snowboard?

 

- For det første; gå til en ekte skateboard- eller snowboardforhandler. Her vet du at du får varene, kvaliteten og merkene de profesjonelle kjørerne bruker. Og de lever av dette, sier Særnmo.

 

- Alt handler om kjøreglede og kjøper du et dårlig brett så kan jeg garantere at du eller barnet ditt ikke syns det er noe gøy å skate eller kjøre snowboard. Det handler om kvalitet og riktig utstyr.

 

Han forklarer at skateboard er ganske komplekst. Det er hverken en leke eller sportsutstyr, så det gjelder å velge alfa omega. Og denne ekspertisen får du på Session.

 

STORT UTVALG: Butikken byr på alt en skater, snowboarder eller surfer måtte ønske seg av utstyr og merker. Butikken finner du i andre etasje på Arkaden. FOTO: Tone Ruud Engen

 STORT UTVALG: Butikken byr på alt en skater, snowboarder eller surfer måtte ønske seg av utstyr og merker. Butikken finner du i andre etasje på Arkaden. FOTO: Tone Ruud Engen

 

- Arkaden er det råeste senteret i byen

Særnmo kan fortelle at teamet i Session er strålende fornøyd med at butikken deres ligger på Arkaden. Han liker å kalle kjøpesenteret «der Oslo starter».

 

- Plasseringen i Oslo er helt knall. Det ligger midt i gryta og alle som kommer til Oslo med tog eller buss på jo innom Arkaden. Det er også lett tilgjengelig for Osloborgere som skal på shoppingtur, forteller han.

 

- Det skal heller ikke legges under en stein at teamet som jobber med senteret har gjort en formidabel jobb med å gjøre Arkaden Shoppingsenter til det råeste senteret i Norge.

 

Han forklarer at her er det noe for alle. Alt fra high-end klesbutikker, spesialbutikker du ikke finner noe annet sted i byen, mat i farten og godis i lange baner.

 

- Vi er veldig stolte av å ligge på Arkaden og for å ha vært med å gjøre Arkaden kjøpesenter til det det er i dag, sier Særmo, og avslutter:

 

- Punk out -

 

 

SESSION: De ansatte i butikken har et helt unikt samhold. De er like mye sammen på jobb som på fritiden, og brenner for yrket sitt. FOTO: Tone Ruud Engen

SESSION: De ansatte i butikken har et helt unikt samhold. De er like mye sammen på jobb som på fritiden, og brenner for yrket sitt. FOTO: Tone Ruud Engen