Meny
 

Årets butikk 2018

Her er årets butikk på Arkaden – Elkjøp Phonehouse

 

Elkjøp Phonehouse går av med seieren som «Årets butikk» på Arkaden for 2018. - Dette er superkult, og vi er veldig fornøyd med det, sier butikkansvarlig, Markus Wilhelmsen.

 

AV: Chili Publications

 

Hvert år avholdes en årlig fest for alle butikker og ansatte på Arkaden. Her skal den fantastiske innsatsen til alle de ansatte trekkes frem, og i år er det Elkjøp Phonehouse som tar med seg prisen som «Årets butikk».

 

- Dette er superkult, og vi er veldig fornøyd med seieren. Det var litt overraskende å vinne, forteller butikkansvarlig, Markus Wilhelmsen.

 

Elkjøp Phonehouse er en spesialforretning innen telefoni-sortimentet til Elkjøp. Butikkene er noe mindre enn de store varehusene Elkjøp har ellers i landet, men her er de ansatte eksperter innen mobiltelefoner og tilbehør, service for mobiltelefoner og lyd.

EKSPERTER: Elkjøp Phonehouse spesialiserer seg på telefoni, tilbehør og lyd, samt service på mobiltelefoner.

 

- Jeg tror vi ble kåret til årets butikk fordi vi som jobber her er så engasjerte, også er vi ganske kule da, ler Wilhelmsen.

 

Markedsansvarlig på Arkaden, Elvira Vegas Spets, kan fortelle at Elkjøp Phonehouse har vært på topplisten omsetningsmessig over flere år, og i år nådde det fantastiske teamet helt til toppen.

 

- Denne premien er vel fortjent! De ansatte i butikken er meget dyktige, har høy produktkunnskap og er veldig gode på service. I tillegg deltar de alltid i markedskampanjer i regi av senteret. De er også en særdeles sosial gjeng som sprer glede på senteret, forteller Spets.

DYKTIGE ANSATTE: Markedsansvarlig for Arkaden kan fortelle at den gjeve prisen er vel fortjent. Her ser du butikkansvarlig, Markus Wilhelmsen (venstre), og butikksjef, Andre Raastad (høyre).

 

Lurer du på hvem som har vunnet den gjeve prisen tidligere? Her kan du lese om vinnerne av «Årets butikk» for både 2017 og 2016.

 

Suksessoppskriften

Elkjøp Phonehouse på Arkaden består av 15 ansatte fordelt på de tre butikkene som ligger i Oslo sentrum.

 

- Det varierer noe hvem som jobber på butikken på Arkaden, men vi har alle vært med å bidra til å vinne denne prisen. Vi er en gjeng med ansatte som blir godt lagt merke til på senteret, og i tillegg leverer vi veldig gode resultater sammen, sier Wilhelmsen.

 

- Da vi vant prisen ble vi tatt opp på scenen, og tatt bilde av. Vi fikk også diplom, pokal og en flaske champagne. Pokalen går på rundgang mellom de som vinner prisen som årets butikk, forklarer Wilhelmsen.

 

Hva er det som gjør deres butikk unik i Oslo sentrum?

 

- Vi har veldig kunnskapsrike ansatte i butikken vår, som alltid er blide og positive, og som gjør at kundene liker å komme hit, forteller Wilhelmsen.

 

Hvis det er varer kunden etterspør som butikken ikke har, bestiller de gladelig inn for kunden. Uansett om det er telefoni eller annet.

 

- Når det gjelder telefoni har vi det samme utvalget som du finner på Elkjøp, som i utgangspunktet er et veldig stort utvalg. Elkjøp Phonehouse gjør også service på telefoner og tilbehør, forklarer Wilhelmsen.

BREDT UTVALG: I tillegg til mobiltelefoner kan du finne et bredt utvalg av høyttalere og hodetelefoner, ladere og tilbehør til nettbrett.

HODETEELFONER: Elkjøp Phonehouse fører hodetelefoner fra blant annet Sony, Bose og Beats by Dre.

 

Unik kunnskap og kundeservice

Elkjøp Phonehouse har et unikt fokus på kundene sine, og med en mindre butikk sentrert rundt ett sortiment, har de blitt eksperter å regne innen mobiltelefoner og tilbehør.

 

- Alle de ansatte er interessert i teknologi, og kjenner alle produktene i sortimentet ut og inn, forklarer Wilhelmsen.

 

Sentralt for butikken er også kundeservice, som er en viktig del av arbeidet når du jobber med et produkt som flertallet er avhengig av til alle døgnets tider.

 

- Det er lett for en kunde å bli stresset når du har en telefon som ikke fungerer som den skal, men vi er flinke til å beholde roen og løse det på best mulig måte for kunden, sier eksperten.

 

Elkjøp Phonehouse har også prisgaranti og 50 dagers åpent kjøp, som gjør at du som kunde kan være sikker på at du alltid får en god pris.

 

- Hvis du finner en telefon hos oss til 8000 kroner og kjøper den, men ser den priset til 7000 kroner hos Elkjøp 40 dager etterpå, så får du igjen 1000 kroner. Det gjelder alle varer hos Elkjøp, forklarer Wilhelmsen.

SMART HOME: Andre populære varer hos Elkjøp Phonehouse er Google Home.

Du finner også et utvalg med smart-klokker.

 

Fortjent seier

Markedsansvarlig, Elvira Vegas Spets, kan fortelle at premien var vel fortjent for 2018, og at det var etter oppussing av lokalene at Elkjøp Phonehouse nådde helt til topps.

 

Derfor vant Elkjøp Phonehouse:

  • Årets butikk har vært på topplisten omsetningsmessig over flere år.
  • Årets butikk har meget dyktige ansatte med høy produktkunnskap.
  • Årets butikk er veldig gode på service.
  • Årets butikk deltar alltid i markedskampanjer i regi av senteret.