Meny
 

Årets butikk 2017

årets butikk arkaden

Dette er årets butikk på Arkaden – Yummy Heaven

 Gratulerer til Yummy Heaven som stakk av med seieren i konkurransen «Årets Butikk» på Arkaden Shopping.  – Det føles helt uvirkelig, sier daglig leder Robin Rosberg.

 

Hvert år kårer Arkaden Shopping «Årets Butikk» og denne gangen var det

altså den fargerike godteributikken Yummy Heaven som stakk av med seieren.

 

Og navnet sier sitt, for når du entrer butikken får du en umiddelbar følelse av å bli transportert tilbake til barndommen, eller være med i en filmscene fra en godterifabrikk av typen «Charlie og Sjokoladefabrikken». Det lukter søtt og det bugner av all verdens «godis».

GODTERI: Yummy heaven har uten tvil byens beste utvalg av godteri – enten du foretrekker smågodt, kjærligheter, sjokolade, potegull eller noe annet. Foto: Josefine Svenkerud

 

Daglig leder Robin Rosberg legger ikke skjul på at seieren betyr mye for han og de andre ansatte.

 

– Vi har jobbet hard for å klare dette, og ingenting føles bedre enn når noe du har jobbet hardt for blir til virkelighet, sier Rosberg.

 

Han forteller at alle i butikken er kjempestolte og jobber hardere enn noen gang for å vise at de fortjener prisen.

DEDIKERTE MEDARBEIDERE: Daglig leder Robin Rosberg skryter av de svært så dedikerte medarbeiderne. – De gir 110 prosent hver dag, forteller han. Foto: Tone Ruud Engen

 

 

SEIER: Butikksjef, Robin Rosberg er storfornøyd med at de kunne ta hjem prisen for «Årets butikk» på Arkaden, og skryter uhemmet av sine ansatte.

 

 Oppskriften til suksess

Hvorfor tror du dere vant? Hva er oppskriften?

 

– Jeg tenker at vi vant fordi vi er et team som stiller opp for hverandre, og at alle gir 110 prosent hver eneste dag. Det i kombinasjon med at vi satte oss som mål og bli «Årets Butikk» i fjor, og at vi virkelig vil gi kundene våre den beste handleopplevelsen.

 

Og med en god handleopplevelse er mye gjort. For når du går inn på Yummy Heaven skal du bli glad.

 

– Vi sørger for at alle som kommer innom skal få følelsen av å være et barn igjen. Og at vi alltid har det ferskeste godteriet, forteller Robin og fortsetter: 

 

– Vi har også sørget for at butikken har vært klar for alle kampanjer Arkaden har kjørt. Og har pyntet butikken med ballonger, kledd oss ut - men viktigst av alt så har vi hatt bra varetrykk og riktig vinnerinnstilling blant medarbeiderne, sier en fornøyd daglig leder.

 

GLEDE: Yummy Heaven ønsker at du skal bli glad når du kommer inn i butikken, og hvem blir vel ikke glad av dette? Foto: Tone Ruud Engen

 

 

Hva er butikkens best solgte vare?

 

– Det er vårt ferske smågodt! Kjøp deg en pose og du får se. Smågodt i denne klassen skal du lete lenge etter, jubler vinneren!

 

VINNER: Smågodtet er alltid ekstra ferskt hos Yummy Heaven. Foto: Josefine Svenkerud

Gummiklokker

Senterleder ved Arkaden Shopping, Hilde Frantzen, avslører sitt favorittgodteri og hvorfor Yummy Heaven vant.

 

– Ingen over – ingen ved siden: Jeg ELSKER gummiklokker! Men de er vanskelig å få tak i – selv for Yummy Heaven. Når Yummy Heaven får dem inn så trekkes jeg automatisk inn i butikken og fyller opp posen med deilige, fargerike gummiklokker, sier senterlederen.

 

Derfor vant Yummy Heaven:

 

  • Årets butikk har vist en flott omsetningsutvikling i hele sin tid på Arkaden.
  • Årets butikk har et fantastisk team som jobber knallhardt med stort varetrykk.
  • Årets butikk har ansatte med høyt servicenivå.
  • Årets butikk er alltid med på aktivitetene i senterets regi og er kreative i forhold til aktiviteter i egen butikk.
  • Årets butikk åpnet sin første butikk i 2012.  I 2013 åpnet de sin andre butikk på Arkaden. Det har etter hvert blitt flere butikker.
  • Årets butikk er en liten aktør i et stort marked og de har klart å skape en destinasjonsbutikk på Arkaden.
  • Årets butikk har hatt en omsetningsvekst på hele 11 prosent i 2017.